top of page
3x.png

Campanie încheiată:
Rezervă un sejur
cu cardul de vacanță Pluxee!

sodexo-logo-png.png
travelminit-logo-transparent.png
ticket.png

Sodexo a devenit Pluxee! Odată cu schimbarea identității, ți-a pregatit super surprize dacă îți rezervi vacanțele pe Travelminit. Nu uita că până la expirare, poți folosi în continuare cardul Sodexo, iar daca noul card de vacanță Pluxee a ajuns deja la tine, am aprecia dacă l-ai utiliza pentru prima oară pentru a-ți rezerva o vacanță pe Travelminit.

Aventurează-te și planifică-ți un sejur tomnatic pe travelminit.ro, plătește cu cardul de vacanță Pluxee și poți câștiga:

Editabil-04.png
Editabil-04.png

Detaliile campaniei

Perioada campaniei este între 18 octombrie - 12 noiembrie 2023 și se pot înscrie turiștii care finalizează o rezervare prin travelminit.ro și plătesc cu card de vacanță de la Pluxee.

Nu mai sta pe gânduri! Rezervă acum și poți câștiga chiar tu unul dintre cele 3 vouchere de călătorie în valoare de 500 de lei / per voucher, care vor putea fi folosite până la data de 31.12.2023, pe platforma travelminit.ro

BONUS: primești și un cupon de reducere

Pluxee-turist-card-2023-RGB-HD.png
card-turist-pass-cu-personalizare-cu-valabilitate-2026-copy.png
Cupon 25 RON.png
Vizualizează extragerea aici:

Economisește folosind cuponul 25PLUXEE pentru rezervări în valoare de minim 500 de lei și plătește cu cardul de vacanță de la Pluxee.

Pentru a beneficia de reducere introdu codul 25PLUXEE la câmpul ”Aplicare cupon”. 

bottom of page